Kerry Reinking

bio-kerry1Wanneer iemand een yogales binnenloopt, gelooft Kerry Reinking dat hij op zoek is naar vrijheid. Misschien op het gebied van verlichting van fysieke pijn of stress, of op zoek naar antwoorden op grote levensvragen. “Ik geloof niet dat er een ‘juiste’ reden is om yoga te beoefenen – ik zal er alles aan doen om je te laten zien wat een krachtige metgezel Iyengar yoga kan zijn op jouw reis”.

bio-kerry2

Door zijn werk als portretfotograaf en Iyengar yogaleraar weet Kerry de balans tussen kunst en techniek te vinden. “Het is mijn taak om mijn studenten te helpen de intelligentie van hun eigen lichaam te ontdekken, en ze te inspireren om een sterk lichaam en solide geest op te bouwen.” Kerry zet zijn 15 jaar yoga-ervaring in om zijn studenten te helpen een positieve verandering in hun leven teweeg te brengen.

Kerry’s thuisbasis is zijn eigen studio in hartje Amsterdam. Kerry volgde zijn training aan het Iyengar Yoga Instituut in Amsterdam en heeft de Iyengar Yoga therapeutische training afgerond. Hij heeft jarenlang geassisteerd bij de therapeutische lessen aan het Instituut. Hij bezit het Intermediate Junior III certificaat, en gaat om het jaar een maand naar India om bij de Iyengar-familie te studeren.