Nancy Reyerts

bio-nancy1Na jaren de oceanen per zeilboot bevaren te hebben ontstond bij Nancy een bewustzijn van de effecten die de externe wereld op de interne wereld hebben. Er was focus, kalmte en acceptatie op zee, onrust en afleiding aan land. Bij terugkeer in Nederland werd yoga het pad waarmee de diepte van lichaam en geest verder verkend konden worden.

Yoga geeft Nancy elke dag nieuwe energie en tegelijkertijd rust en focus om met deze energie om te gaan. Iyengar yoga met de focus op alignment, integratie en therapeutische toepassingen deed de vonk overslaan . Na zelf de effecten van Iyengar yoga ondervonden te hebben is Nancy met vol enthousiasme begonnen les te geven.

Zij heeft de 3 jarige Iyengar yoga opleiding afgerond. In haar lessen brengt zij dezelfde energie en levendigheid die yoga haar gegeven heeft. Met veel aandacht voor de individuele ontwikkeling van iedereen en contact met haar studenten begeleid zij iedereen die aan yoga doet of will beginnen. Zodat iedereen de voordelen van de Iyengar methode kan ondervinden.

bio-nancy2